Jackelien Barelds

Ik geloof dat transformatie kan ontstaan als je ruimte maakt voor wat er werkelijk toe doet. Als er vrijheid is om op zoek te gaan naar het verhaal erachter. Als je contact maakt met verlangens. Als je mag dromen en durft te experimenteren. Als er veiligheid is om moedige stappen te zetten, om te vallen en ook om weer op te staan.

Al ruim 15 jaar begeleid ik organisaties, teams en individuen bij ontwikkeling. Als projectleider, interimmanager en procesbegeleider heb ik vele posities, veranderopgaven en dynamieken in teams en organisaties ervaren. Ervaringen die me nu in mijn werk als trainer en coach helpen om mensen te begeleiden in hun vraagstukken.

Vijf jaar geleden gooide ik het roer om en daaruit ontstond mijn bedrijf En Route natuurlijk leiderschap. En Route, omdat ik geloof dat verandering onderweg ontstaat. Als je werkelijk aanwezig bent ontvouwt je pad zich terwijl je in beweging bent. En natuurlijk leiderschap omdat ik het liefst buiten werk én omdat ik vol vertrouw in leven en leiden volgens je eigen natuur. De afgelopen jaren ontwikkelde ik mij met opleidingen systemisch werk, natuurcoaching, stress en burnout coaching, theory U en Social Presencing Theatre. Ik begeleid nog steeds teams, ik werk nog steeds als coach. Met hoofd, handen én hart. In vol contact met de ander. Onderweg, zonder vooraf vastgestelde routeplanner. Wat kan ontstaan als er ruimte is om het te laten komen? Wat kan gaan bewegen, als je niet langer stevig vasthoudt?

De belangrijkste ingrediënten in mijn werk zijn nieuwsgierigheid, aanwezig zijn, vertraging en vertrouwen. Ingrediënten die ook in de opleiding Holding Space volop aan bod komen.

Mijn CV