Holding Space

De introductiedag Holding Space is voor jou als je werkt met cliënten, medewerkers, of leerlingen en je jouw manier van contact maken en gespreksvoering wilt onderzoeken en verdiepen.
Naast de inhoudelijke taak die je als professional hebt en de protocollen en procedures die je daarbij moet volgen, ben je zelf je grootste instrument. Dat weet je natuurlijk wel, maar dit écht inzetten is in de waan van de dag soms best lastig.
We zijn tijdens deze dag vooral aanwezig bij de wijsheid van je lichaam en je kwaliteit van aanwezigheid waardoor je met een diepere verbinding in contact kunt zijn met jouw cliënten/ klanten/ leerlingen. Je leert om jezelf nog steviger als instrument in te zetten in jouw werk.
Vanuit de principes van Holding Space (Heather Plett), Social Presencing Theater (Arawana Hayashi), systemisch werk en zijnsgericht coachen krijg je tijdens beknopte kennis, technieken en bewustzijnsoefeningen aangereikt om je aanwezigheid en verbinding als professional (en als mens) te vergroten. Enige ervaring met mindfulness is voor deze dag gewenst.

Inhoud

Tijdens deze dag:

• ontdek je hoe je ruimere bedding kunt geven aan je cliënt/ klant/ gesprekspartner én aanwezig kunt blijven bij jezelf.
• word je bewust van de verschillende lagen van contact tijdens gespreksvoering
• ervaar je de kracht van lichaamsgericht aanwezig zijn, van holding space

Resultaat

Na deze training:weet je jezelf bewuster in te zetten tijdens gespreksvoering waardoor je veilige ruimte biedt voor het werkelijke gesprek én steviger staat als professional

Trainer

Jackelien Barelds

Investering

Dit is een 1-daagse training. Er wordt gewerkt van 09.30 tot +/- 17.00u.
De kosten voor deze 1-daagse training zijn € 140,- (vrijgesteld van BTW) inclusief hand-out, koffie thee en lunch

Praktische gegevens

Datum: stuur een mailtje voor de nieuwe planning
Locatie: Ontmoeting op de grens, Voortsweg 204 C1 in Enschede
Aanmelden: vul hier het inschrijfformulier in
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10
Certificaat: alle deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.