Wachtlijst

Op dit moment is er een wachtlijst voor individuele sessies.
Laat weten als je wilt dat ik jouw naam noteer, en lees vooral de tips hieronder, zodat je de wachttijd zo optimaal mogelijk benut.

Wil je mij eens zien, voelen of er een klik is en/of meer horen over de methoden waar ik mee werk?
Zeker erg belangrijk voordat je start met therapie. Gezien de wachttijd adviseer ik je naar een kennismakingsavond te komen zodat je weet waar je op wacht.

Heb je je al verdiept in trauma en ontdekt dat jouw klachten daaraan gerelateerd zijn?
In mijn werken met trauma gebruik ik de methode van Franz Ruppert. Op dit moment worden er nog meerdere termen voor gebruikt: traumaopstelling, IZRproces, IOPT, Zelfontmoeting
Een IZRproces kan in een individuele sessie of in een groep. Werken in een groep brengt een extra dimensie, maar niet iedereen is daar meteen aan toe.

  • wil je ontdekken of deze methode bij jou past? Neem als representant deel  aan een opstellingendag of -avond. De data staan in de rechterkolom.
  • wil je met deze methode in een groep werken aan een eigen verlangen dan kun je een datum kiezen in de rechterkolom en contact met me opnemen.
  • vind je een vreemde groep te onveilig of verwacht je dat 1 opstelling erg weinig is? Kies dan voor leertherapie: 6 keer met dezelfde mensen en gegarandeerd 3 opstellingen voor elke deelnemer. In de leertherapie maak ik gebruik van familieopstellingen en van traumaopstellingen. De eerstvolgende groep start op 24 april.
  • wil je individueel werken dan zet ik je op een wachtlijst en stuur ik je een aantal opties zodra er ruimte komt in mijn agenda.

Wil je gaan ontdekken of jouw klachten aan trauma gerelateerd zijn en of deze visie jou aanspreekt?
Lees een van deze boeken:
Verlangen, dwaallicht of innerlijk kompas van Margriet Wentink.
Stilstaan bij trauma van Vivian Broughton.
De boeken zijn in de boekhandel en bij mij te bestellen. Ik stuur het je gratis toe.

En/of meld je aan voor de 1-daagse Trauma, herkennen of erkennen.
Met of zonder wachtlijst adviseer ik iedereen die bij mij individueel aan het werk gaat om deel te nemen aan deze workshop. Het bespaart uitleg en tijd (en dus kosten) in de individuele therapiesessies
De eerstvolgende datum vind je in de agenda.

Wil je graag een familieopstelling om te werken aan een vraag of thema?
Een familieopstelling kan individueel of in een groep waarbij we representanten kunnen inzetten.

  • wil je ontdekken of deze methode bij jou past? Neem als representant deel  aan een opstellingendag of -avond. De data staan in de rechterkolom.
  • wil je met deze methode in een groep werken aan een eigen them of vraag dan kun je een datum kiezen in de rechterkolom en contact met me opnemen.
  • vind je een vreemde groep te onveilig of verwacht je dat 1 opstelling erg weinig is? Kies dan voor leertherapie: 6 keer met dezelfde mensen en gegarandeerd 3 opstellingen voor elke deelnemer. In de leertherapie maak ik gebruik van familieopstellingen en van traumaopstellingen.
  • wil je een individuele familieopstelling dan verwijs ik je door naar een collega.

Merk je dat je afgesneden lijkt van je gevoel, of dat je gevoel heel erg aan de oppervlakte ligt en dan als een vloedgolf naar boven komt?
Neem deel aan de avondworkshop Lichaamsbewustzijn Spelenderwijs.
Met of zonder wachtlijst is dit een avondworkshop die ik iedereen adviseer. Behalve dat het een leerzame avond is bespaart deelname uitleg en tijd (en dus kosten) in de individuele therapiesessies.
De eerstvolgende datum vind je in de agenda.

Wil je de naam van een collega waar ik vertrouwen in heb en die eerder tijd heeft?
Mail me dan stuur ik je contactgegevens

Ik hoop dat bovenstaande opties je op weg helpen.

Laat horen welke keuze je maakt.