Erna Jans

‘’Ik vind het geweldig als mensen ontdooien en gaan groeien. Vaak is letterlijk te zien wat het iemand brengt. Daar ligt mijn passie.’’

In 2002 ben ik begonnen als zelfstandige coach, trainer en therapeut. Mijn achtergrond ligt in het Systemisch Werken en de Transactionele Analyse (TA). Deze achtergrond is een onlosmakelijk deel van mijn stijl van werken. De manier van kijken, luisteren en vragen stellen geeft mij een instrument om bij ingewikkelde en intense vragen de focus te houden op de onderliggende dynamiek. Bij mijn klanten zie en ervaar ik het resultaat.

Ik werk vanuit de waarden authenticiteit, autonomie, integriteit en verbinding.
Dit betekent ook dat ik het belangrijk vind om als coach en trainer te blijven
groeien. Daarom zorg ik voor regelmatige eigen scholing en doe ik aan intervisie en supervisie. Meer informatie hierover vind je in mijn CV

In 2005 gaf ik de naam ‘Ontmoeting op de grens’ aan mijn bureau voor coaching en training. ‘Op de grens’ is de plek waar energie voor beweging, groei en verbinding ontstaat.
Voor de grens gebeurt er weinig, over de grens is schadelijk voor de ander en/of jezelf. Op de grens wil ik je ontmoeten.

Ik nodig je uit voor een ontmoeting.

Erna Jans Enschede