Erna Jans

‘’Ik vind het geweldig als mensen ontdooien en gaan groeien. Vaak is letterlijk te zien wat het iemand brengt. Daar ligt mijn passie.’’

In 2002 ben ik begonnen als zelfstandige coach, trainer en therapeut. Gestart als verpleegkundige in de verslavingszorg, ontwikkelde ik mij door opleidingen in NLP, Transactionele analyse en Systemisch werk tot psychosociaal therapeut met een eigen praktijk. In 2006 kwam Franz Ruppert op mijn pad waarna ik bij Interakt alle trainingen volgde. Mijn specialisatie in het werken met mensen met trauma kreeg daar vorm. 20 Jaar werken in de (verslavings)GGZ geeft me een rijke basis.
Inmiddels draag ik al een aantal jaren mijn kennis en ervaring over aan collega’s. De combinatie van therapie en kennisoverdracht is voor mij inspirerend en vervullend.

Ik werk vanuit de waarden authenticiteit, autonomie, integriteit en verbinding.
Dit betekent ook dat ik het belangrijk vind om als tehrapeut en trainer te blijven
groeien. Daarom zorg ik voor regelmatige eigen scholing en doe ik aan intervisie en supervisie. Meer informatie hierover vind je in mijn CV

In 2005 gaf ik de naam ‘Ontmoeting op de grens’ aan mijn praktijk en opleidingsinstituut. ‘Op de grens’ is de plek waar energie voor beweging, groei en verbinding ontstaat.
Voor de grens gebeurt er weinig, over de grens is schadelijk voor de ander en/of jezelf. Op de grens wil ik je ontmoeten.

Ik nodig je uit voor een ontmoeting.

Erna Jans Enschede