Van Alle Kanten

Omdat problemen er zijn om opgelost te worden!

Ons standpunt is dat problemen er zijn om opgelost te worden. Met ons samenwerkingsverband van ondernemers zijn wij in staat om de uitdagingen waar u als organisatie tegenaan loopt van alle kanten te bekijken en aan te pakken. Omdat een probleem zelden op zichzelf staat. Maak gebruik van onze denk- en doekracht, zet ons in als breekijzer, als lijm of als snelle interventiemacht.
Breng met ons het ondernemerschap in uw organisatie!

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@vanallekanten.nl

Erna Jans analyseert scherp waar een probleem of situatie in de kern over gaat. Zij beschikt over een breed scala aan coachtechnieken om aan het werk te gaan. Samenhang en verbinding tussen de mensen en de organisatie zijn daarin sleutelbegrippen.

Angenieta Snoek is een bruggenbouwer en ‘resultant’: met het leiden en initiëren van complexe projecten is zij in haar element. Innovatie begint met anders denken en werken. 

Simone Tiehatten geeft ‘kleurrijke’ adviezen die niet bij de buitenkant blijven. Ze helpt om je beter zichtbaar te maken en te laten zien wie je bent: succes is talent x zichtbaarheid!

Niels Meijerink helpt om de (communicatie) doelen van uw organisatie te realiseren. U weet waar u naartoe wil? Hij weet de weg, de valkuilen en hoe ze te omzeilen.

 

van alle kanten