Gezinsopstellingen met Ingrid Dykstra

Ingrid Dykstra werkt met gezinnen waar een probleem speelt. Het hele gezin is welkom, ook de allerkleinsten.

Op deze dag werkt ze met familieopstellingen waarbij het hele gezin mee kan doen. Ze zegt altijd: ouders en verzorgers moeten, kinderen mogen!
Alle gezinsleden mogen zelf het gezin neerzetten zoals zij dat zien/ervaren en kiezen voor zichzelf een representant. De kinderen mogen daarna gaan spelen.
Ingrid laat zien en voelen hoe belangrijk het is dat alle gezinsleden een eigen plek kunnen innemen en dat de ouders en verzorgers verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen verhaal. Het resultaat is dat het systeem in beweging komt richting een oplossing.

Ingrid werkt ter plekke met gezinnen die zich daarvoor hebben opgegeven. Deze gezinnen zijn aanwezig voor de duur van de opstelling.
Degenen die zich opgeven voor de hele dag zijn aanwezig als representant.

Deze dag is bedoeld om ouders de gelegenheid te geven een opstelling in een groep te laten begeleiden door Ingrid.
Voor de representanten is het een gelegenheid om Ingrid te zien werken. Er is tijd voor enige uitleg; het is geen trainingsdag.

Ingrid Dykstra

Ingrid is een zeer ervaren en internationale gerenommeerde gezins- en familietherapeute. Ze schreef twee boeken: ‘Kind en familielot’ en ‘Familieopstellingen met kinderen en jongeren’. Ingrid spreekt Nederlands, dat heeft ze geleerd van haar Nederlandse opa.

Praktische gegevens

Datum: 20 maart 2021
Aantal: er is plek voor 4 gezinnen en 10 representanten
Kosten: voor gezinnen: Informeer naar de kosten. Deze worden vaak (deels) vergoed in het aanvullende pakket van de ziektekostenverzekering.
Voor representanten: € 70,-, incl. koffie, thee en lunch.
Aanmelden: gezinnen kunnen een email sturen. Ik neem dan telefonisch contact op. Daarna stuur ik een systemische vragenlijst ter voorbereiding op de opstelling
Representanten kunnen zich aanmelden via deze link
Locatie: Ontmoeting op de grens, Voortsweg 204 C1, 7523 CK Enschede