Coaching rondom werk

Op de werkplek spelen allerlei processen en dynamieken vanuit de organisatie én vanuit jezelf. Dit kan leiden tot uitdaging en plezier in je werk, maar ook tot stress en conflicten. De positie in de organisatie en de (inter)acties die daarbij horen staan centraal in de coachingstrajecten die ik hiervoor bied. Trouw blijven aan jezelf, oftewel authenticiteit en integriteit, is hierin belangrijk. Je bent nadrukkelijk in beeld en er wordt doelgericht gewerkt. Zo kort of lang als nodig is.

Enkele voorbeelden van coachingsthema’s zijn:

  • Hoe kan ik mijn kwaliteiten beter benutten in mijn werk?
  • Ik ga met tegenzin naar mijn werk. Dat wil ik niet meer.
  • De balans tussen werk en privé is zoek.
  • Ik loop leeg in de functie die ik nu heb.
  • Ik roest vast en ik durf niet van werkplek te veranderen.
  • Ik verander steeds van baan en maak carrière, ik wil nu wel eens ergens blijven.
  • Ik heb moeite met autoriteit
  • Ik verleg steeds mijn grenzen en eigenlijk ben ik daarin niet meer goed voor mezelf.

Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een afspraak.