Marion Prummel

Zing je vrijLiefde voor muziek en zingen en een grote nieuwsgierigheid naar hoe wij mensen in elkaar zitten vormen de rode draad in mijn studie en werk.

Ik studeerde communicatiewetenschap en deed een opleiding klassiek zang aan het conservatorium. Daarna volgde ik de opleiding tot energetisch therapeut (VITT therapie) op de Leonardushoeve in Belfeld. Hier leerde ik afstemmen op het chakra- en aurasysteem van een cliënt als informatiebron en werken met energie als middel tot transformatie.

Mijn kennis en vaardigheden combineer ik nu op unieke wijze in mijn dubbele coachingspraktijk in Enschede.
In mijn zanglessen ga ik op ontspannen wijze met mensen op ontdekkingstocht naar hun eigen stem. Ik geloof namelijk dat iedereen een stem heeft, dat iedereen kan genieten van zijn of haar eigen geluid, en dat zingen je dichter bij jezelf kan brengen.
In mijn praktijk voor coaching en therapie help ik mensen die gestrest zijn of zich onzeker voelen om meer ontspannen zichzelf te zijn, waarbij ik lichaamsbewustwording, energie en stem inzet.

Mijn waarden zijn echtheid, respect, humor en nieuwsgierigheid. Mijn motto is ‘Met liefde, zonder oordeel, naar de kern’.

Met heel veel plezier sta ik ook regelmatig op het podium met het koor Consensus Vocalis in concertzaal, kerk en theater, en geef ik koorscholing en workshops.

Binnenkort online te vinden op:

www.vindjouwstem.nl

www.ontspannenjezelf.nl